fredag, december 05, 2008

in the magic of the moment .

Idag när jag kom hem från skolan fann jag två fina paket i postlådan. Och något av det bästa var ju ändå att det var handskrivna adresser på paketen, vilket gör det lite extra fint. Det lite större paketet var även inslaget i brunt papper, jag gillar't!
.
I det mindre paketet som var skickat härifrån, fanns dessa saker, som har lite med fåfängan att göra antar jag. Två finfina Pin Up-läppbalsam med doft av kokos resp. vanilj. Gött! :) Sedan blev det ett par lösögonfransar också, passar alltid lika fint till fest! I paketet fanns också en liten gåva i form av en handkräm från Suki. Trevligt värre!

Det fina bruna paketet kom uppifrån norrland...

Närmare bestämt från en liten butik i östersund.

Finfin t-shirt med en ren på. Och vad passar bättre såhäringa i juletider än tröjor med renar på? ^^ Även här var de fina och skickade med en present - fairtrade-choklad!

Och det bästa med Poppel är ju ändå att allt de säljer är på något sätt miljövänligt, antingen ekologiskt eller second hand. Schysst rätt igenom som sagt!

Roligt, roligt med post i lådan som inte är reklam.
En annan rolig sak är föresten det faktum att hela klassen klarade senaste tentan. Fy faen vad vi är bra, helt enkelt! ^^

Inga kommentarer: